Діаметр: 28,75 см
Об'єм: 2,2 л
Марміт круглий
Скляна кришка з отвором для виходу пари
З підігрівом від свічки або пальника
Металева підставка
Можливі кольори: білий
Що таке марміт і для чого він потрібен
Марміт (фр. marmite — каструля, казанок) — у ресторанній справі та громадському харчуванні: ємність прямокутної, овальної, круглої форми низького або середнього профілю з кришкою, виготовлена з алюмінію/неіржавкої сталі, призначена для зберігання продуктів, напівфабрикатів і готової їжі, і з неіржавкої сталі або срібла — для приготування і/або збереження їжі (зокрема глибокого профілю) у підігрітому вигляді.
Марміт — це харчова ємність, призначена для збереження приготованої їжі в підігрітому вигляді. Чому взагалі виникла потреба у мармітах? Річ у тім, що багаторазове підігрівання вдома та в точках громадського харчування негативно позначається на смакових якостях готових страв. Про це вам повідомить і будь-який кухар, і будь-яка домашня господиня. Що стосується марміту, то він здатний зберігати їжу теплою впродовж певного часу. Найчастіше марміти використовують для підігрівання других страв і гарнірів. Ще одне призначення марміту — не просто збереження їх теплими за місцем приготування, а й транспортування готової продукції до місця її вживання.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Maestro |
Вид обладнання | Марміт |
Джерело живлення | Сухе паливо |
Кількість ємностей | 1 |
Матеріал | Кераміка |
Матеріал виготовлення підставки | Нержавіюча сталь |
Матеріал кришки | Скло |
Призначення | Для других страв |
Об`єм | 2.2 л |
Принцип работы ТЭНов | Сухий підігрів |
Розташування | Настільне |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини |
Тип кришки | Знімна |
Форм-фактор | Переносний |
Форма | Кругла |
Колір корпусу | Білий |
Габаритні розміри | |
Довжина | 28.75 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 693 ₴