Металева підставка
З підігрівом від свічки або пальника
Скляна кришка з отвором для виходу пари
24 см
Об'єм: 1,3 л
Що таке марміт і для чого він потрібен
Марміт (фр. marmite — каструля, казанок) — у ресторанній справі та громадському харчуванні: ємність прямокутної, овальній, круглій формі низького або середнього профілю з кришкою, виготовлена з алюмінію/неіржавкої сталі, призначена для зберігання продуктів, напівфабрикатів і готової їжі, і з неіржавкої сталі або срібла — для приготування і/або збереження їжі (зокрема глибокого профілю) у підігрітому вигляді.
Марміт — це харчова ємність, призначена для збереження приготованої їжі в підігрітому вигляді. Чому взагалі виникла потреба у мармітах? Річ у тім, що багаторазове підігрівання вдома та в точках громадського харчування негативно позначається на смакових якостях готових страв. Про це вам повідомить і будь-який кухар, і будь-яка домашня господиня. Що стосується марміту, то він здатний зберігати їжу теплою впродовж певного часу. Найчастіше марміти використовують для підігрівання других страв і гарнірів. Ще одне призначення марміту — не просто збереження їх теплими за місцем приготування, а й транспортування готової продукції до місця її вживання.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Maestro |
| Вид обладнання | Марміт |
| Джерело живлення | Сухе паливо |
| Кількість ємностей | 1 |
| Матеріал | Кераміка |
| Матеріал виготовлення підставки | Нержавіюча сталь |
| Матеріал кришки | Скло |
| Об`єм | 1.3 л |
| Принцип работы ТЭНов | Сухий підігрів |
| Розташування | Настільне |
| Сфера використання | Вулична торгівля, Торгові магазини |
| Тип кришки | Знімна |
| Форм-фактор | Переносний |
| Форма | Кругла |
| Колір корпусу | Білий |
| Габаритні розміри | |
| Довжина | 24 мм |
| Ширина | 24 мм |
| Користувальницькі характеристики | |
| Матеріал підставки | Нержавіюча сталь |
| Призначення | Універсальний |
| Тип установки | Настільний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 588 ₴


