Саме свіжомелена кава по-справжньому розкриває весь смак і аромат, тому вона незамінна під час приготування традиційних напоїв, починаючи з еспресо та закінчуючи капучино. Мелена кава досить швидко втрачає частину смаку й аромату, тому рекомендується молоти зерна безпосередньо перед вживанням. Залежно від того, як ви збираєтеся готувати каву, підбирається помел. Найгучніший помел використовується для приготування кави у френч-пресі та кавоварках фільтрового типу. Тонкиший помел використовується для еспресо-машин. Найтонший помел — «до пилу» — застосовується для приготування «кави по-східному» в джезві (турке). Використовуючи кавомолку ТМ "Nima" Ви без зусиль зможете перемолоти зерна для улюбленого напою. Потужність 200 Вт дасть змогу молотити не тільки каву, але й цукор або спеції. Помел невеликий і досить рівномірний. Насолоджуйтеся кавою в колі друзів або наодинці з приємними думками. Нехай його аромат внесе Вам тепла в зимові вечори та ясності в спекотні літні дні.
Особливості:
корпус із неіржавкої сталі
потужність 150 Вт
Характеристики
| Додаткові функції і характеристики | |
|---|---|
| Захист від перевантажень | Так |
| Основні | |
| Матеріал | Нержавіюча сталь |
| Призначення | Побутове |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Об'єм контейнера для зерен | 70 г |
| Споживана потужність | 150 Вт |
| Стан | Новий |
| Тип кавомолки | Ножова |
| Колір корпусу | Нержавіюча сталь |
Інформація для замовлення
- Ціна: 305 ₴








